Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godis att titta på...


Ögonfröjd

Att se dig

känns som en smekning

mot hornhinnan...




Fri vers av sulimaa
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-20 23:19



Bookmark and Share


  hero40
Urtjusig och sensuell!
Applåd!
2009-07-21

  Suzy med punkterna
Tjusigt
2009-07-21

  Glensan
Kort vackert
väl menat
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa