Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samma sång gång på gång

 

mitt råa skinn genomlyst

det är den enda , jag skriver

gång efter annan

 

min skiva spelas, det är jag som sjunger,

samma gamla sång,

gång på gång

 

det är inuti mitt kött, det andas

livet

som bär min framfart, min handling

det obevekliga, som kommer

åter igen, igen

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-20 23:55



Bookmark and Share


    prima donna
Tacka vet jag gamla hederliga LP-skivor :) mer naket så
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP