Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallet

när den absolut starkaste faller.
när den svagaste går sin väg.
när jag blir den som lyssnar efter fotsteg.
när du blir så skrämd att du aldrig vågar öppna ögonen igen.

då är vi i närheten av känslan på tredje våningen.

när han tvingas att banka på dörren och skrika det han inte vill.
när hon springer fortare än vad hon egentligen kan.
när du spelar lycklig fastän du inte är det.

då är allt precis som det brukar.




Fri vers av Hannah Norman
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-21 14:25



Bookmark and Share


  Bevingad
Underbar dikt!
2010-09-25

  Baystream
riktigt fin
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman