Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30 grader

Soligt väder
Men ändå tjocka, varma kläder
Fastän det är över 30 grader
fryser jag
Jag ryser
och får gåshud

Jag vågar inte gå ut
Världen vill inte
ha mig
Jag får inte känna sommarvärmen




Fri vers av Jo-hanna
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 15:17



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt avslut
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna