Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djungelgris

Varför skulle ja
bry mig om dina sopor.
Du är en sopa,
du kan sluta ropa
för jag skiter i allihopa
Du åker ut!

Tillbaks på ruta ett
Där din mor lärde dig vett och etikett.

Nu blev jag sned,
och förtvivlad,
långt ifrån utvilad.
Har städat blivit trött
men det här fick mig att se rött.

Idioti kan du dricka
utan Iq I.

Att du har tid
att inte göra nånting
att låta det rinna iväg
klockan går inte att skura
mig kan du inte lura...

Vi bor i djungenln
bland flugor och bär
finns det ett själ
att lyfta fingret,
att hjälpa till
flyr Du
Du går
tills Dina fötter börjar värka.




Fri vers av Mayflyer
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 21:06



Bookmark and Share


  TiVa
haha, fick mig att skratta! Tack!
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer