Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang! Du är Död

 

pang du är död du är lost är förlorad

nu är balansakten över du är förgjord du är barskrapad utmätt

du är allt och inget i ditt nu du låter varken eller sen igår du drunknar i dina papper imorgon du i fängelse går

men nej jag är fri

jag är fri från dig tid

jag är fri att leva nu att föda nu att döda nu

jag är fri trots ditt järngrepp

nu

är jag fri

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-21 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP