Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid och evigt...


Evig åtrå

Sinne fullt av

tankar

stark åtrå

och brinnande längtan


Sensualism med en

underton av

känslosam kärlekstörst

pockande lockande


Passion på besök

fukt i dina ögon

möter lust

i mina


Mitt hjärta

min själ

av dig förförda

dig ska de alltid åtrå...




Fri vers av sulimaa
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-22 00:39



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Ah, vilken stor känsla jag fick!
2009-07-22

  Sturesdotter
Fin komposition
sinnlig med mjuka ord som inte går över styr
2009-07-22

    Bodil Sandberg
Vackraste vackra varma längtansrader!!
2009-07-22

  peter markurth
stark, gillar den mycket
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa