Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu finns inte längre ord....


Känner bara

När inte ord

räcker till

när hjärtat

svämmar över


När man blir stum

av kärleksrus

när åtrån rinner

i alla vener


Då slutar man

att skriva

och känner

bara...




Fri vers av sulimaa
Läst 426 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-22 01:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Då man känner som mest...fint
2009-07-22

  Sturesdotter
du får fram känslan i dikten
det där ljuva ljuva...
2009-07-22

  flickan i spann
Fin känsla i denna text, bra!
2009-07-22

  Glensan
Där har man varit
när ord inte räcker till,
när hjärtat blir översvämmat
av känslor, åtra som sliter
i ens kropp, det är en ljuvlig
tid och känsla

Vackert framfört av dej
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa