Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den väg som ligger framför

Med små
nätta steg

jag tar mig
frammåt

väjer från
olika hinder

stannar
till

tar till vara
på just
denna stund

solen värmer
min hud

en fjäril

dansande
från en blomma
till en annan

jag tar
lång steg

njuter av
tystnaden

runt omkring
mig

ökar takten
och njuter
av den väg
som ligger framför.




Fri vers av Desire'e
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-22 12:42



Bookmark and Share


  Water VIP
Att vara...som Hamlet skulle sagt =)
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e