Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Wiehe.




Övriga genrer av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 16:16



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Instämmer! Han är en Världshälsomänniska helt klart!
2009-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Wiehe har skrivit många fantastiska sånger.
Samt gjort fina dylantolkningar.
Min favorit bland dessa tolkningar är "Sakta lägger båten ut från land" ("Baby Blue"), från det suveräna albumet "Sjömansvisor".
En stor begåvning.
2009-07-26

  Vind
Thomas eller Mikael, eller menar du kanske båda? Tycker de är ungefär lika bra, på sitt sätt.
2009-07-26

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
tvärtom, högst levande, på pildammsteatern i malmö igår :)
2009-07-23

  Hannadraken
Vadå? Är han död?
2009-07-22

  Stefan Höglund
Instämmer med hela mitt hjärta.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#