Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt val

Den som
går

på denna
stig

gör det
av egen
vilja

du kan
inte

gå längst
med denna

om du inte
helhjärtat

vill följa
ödet

i ditt
liv

att
våga

ge sig
hän

fullständigt

utan att veta
vart denna väg

för dig

att leva
fullt ut

är ett
val

det
val

som jag
väljer.




Fri vers av Desire'e
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-22 16:33



Bookmark and Share


  Water VIP
Det är resan som är värt nåt, så varför sitta och sova fram till målet.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e