Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta kommer min mamma i mina tankar. Nu ett och ett halvt år sedan hon gick bort...


Den sista resan



En symaskin, några tyglappar, nål och tråd, en sax
arbetslampan tänd
Lämnat som för stunden – kommer strax

Så orubbligt fel –
vem återkommer från den sista resan

Miragen2008




Fri vers av bo.rackson
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-22 21:40



Bookmark and Share


  Alfie M
En människa försvinner för alltid.
Men de små sakerna, ägodelarna ligger kvar.
Mycket fint och vemodigt.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson