Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två själar ...en tanke...


Min blick

Min blick följer

stjärnljuset runt

ditt varma hjärta

leder mina drömmar


Leder mig in

in i din dröm

visar mig den plats

du tänkt för mig


Platsen som är intill dig...




Fri vers av sulimaa
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-23 00:26



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert...
2009-07-23

  Suzy med punkterna
Varmt och bilden är bedårande
2009-07-23

  Glensan
Det är en fin plats
Varm poesi man blir
glad av
2009-07-23

  Sturesdotter
varm dikt till en vacker bild
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa