Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek...


Kom i vår sked

Kom i vår sked älskling

lägg dina armar runt

min längtande kropp

låt mig känna din doft

andas din kärlek


Kom i vår sked älskling

låt ditt hjärta slå

i takt med mitt

kyss min nacke

jag somnar trygg


Kom i vår sked älskling...




Fri vers av sulimaa
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-23 00:50



Bookmark and Share


  blaite
Grymt sulimma..
2009-08-01

  Aciom
så utsökt !
2009-07-23

  Lejonhjärtas poesi
Den innerliga kärleksskeden ger näring för såväl kropp som själ, varmt och fint.
2009-07-23

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-07-23

  Suzy med punkterna
Att ligga sked är det mysigaste som finns........
Fint poetat med bra flyt
2009-07-23

  aol
så ljuvligt så nära så betaande fint
2009-07-23

  etthjärtaäralltidrött
så innerliga rader. tycker om upprepningen.
2009-07-23

  Glensan
Ljuvlig läsning om
kärleken den stora
ligga i sked är så
mysigt och känns
så nära, så nära
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa