Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags för upprustning.




En sedligare moral!

 

Nu har jag gjort en sammanställning av himlens härskaror.  Läs och lär!

 

Universum styrs av en troika:  Gudde, Krille och Spirre.  Gudde är Krilles far. Spirre är mer som ett moln.

 

Mia i Mödome (i närheten av Lindome) är Krilles mor.  Seffe Hanrej är Mias make, som tyvärr inte fick vara med då Krille concipierades.

 

Ärkeänglarne äro:  Micke, Gabbe, Raffe och Urre.   De motsvaras närmast av ärkebiskoparna på jorden.

 

Vanliga änglarna äro:  Joffe, Chamme, Zadde, Pelle Pärleport och Huvudlöse Hannes.

 

Nere på jorden vandrar Dödde. Han ser ut som ett benrangel och svänger med sin lie. Swisch!  Swisch!  Låter det.

 

Nu är det så här, att jag kan försätta mig i trance och få kontakt med vem som helst av ovannämnda.  Mot en ringa avgift (SEK 20.000) sätter jag Dig i förbindelse med godtyckligt vald celestier.  Pengarna skall jag inte ha till egna nöjen, nej de skall gå till en Bahamasresa varest jag ämnar missionera bland de otaliga unga kvinnor som på playan därstädes visa upp sig i de mest oanständiga minibikinis.  Gudde skapade människan naken och avsåg att hon skulle så förbli. Men sedan äpplen blivit favoritkost, började människorna att spöka ut sig i fikonlöv, bananskal och allt de kunde hitta. Nu skall jag se till att de vilseförda jungfrurna på Bahamas lägger av sina hädiska plagg och återgår till ursprungsstadiet i Eden. Jag kommer aldrig att förtröttas i min kamp för världsmoralens höjande.  Stöd Bikinimissionen!  Betala NU!




Prosa av Rune Thorsell
Läst 736 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-23 14:28



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt, varna folk för dylika galningar
2009-07-24

  Måna N. Berger
Kan du ge Gudde mitt mobilnummer? Han hör aldrig av sig.. Det kostar väl ingenting, jag har fullt upp med min egen kamp för att höja moralen bland alla solbrända karlar med naken överkropp och svällande, tatuerade muskler.. se mig som en kollega.. Upp till kamp för moralen!
2009-07-24

  © anakreon VIP
Mänskligheten är inte förlorad så länge vi har Rune som vår djärve förkämpe!
Applåderna smattrar segervisst!
We shall overcome!
Carl-Erik
2009-07-23

  Bodil Sandberg
jamen glömde applåden..den kommer här i full styrka!!
2009-07-23

  Bodil Sandberg
Ja det skulle vara Gudde då!!honom skulle jag vilja ha tag i så snart som möjligt..har en del och säga honom..klarar du att nå honom åt mig ska jag tillomed lägga på en extra slant
till utgifter ( cocktails)så du har när du missionerar på stränderna****det blir nog svettigt***

pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
2009-07-23

  aol
som en riddare som återinför heder och moralmycket bra skriftat
2009-07-23

  Lili Samuelsson VIP
fullkomligt underbar läsning
seriösaste motiv och en otröttlig kamp för moralen:)
tack för dessa rader
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell