Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar landar på min kind

Regndroppar

landar på
min kind

väter ner mitt
ansikte

som om det
vore tårar

jag vänder
blicken upp

upp mot
himlen

regnet strömmar
över mig

kläderna
fuktas

mina tårar
blandas med
regnets

känner mig
ren

ett lugn
fyller mig.




Fri vers av Desire'e
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-23 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e