Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

det råder tystnad inom mig

är som bedövad

avskyr det

är varken frid eller ro

bara tystnad




Övriga genrer av ramblinroses
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-23 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses