Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vatten mellan mina fingrar

Jag lever
bara nu

detta
nuet

detta
livet

jag kan inte
låta det

glida mig
förbi

som vatten
mellan mina
fingrar

jag låter mig
drivas med

av livets
strömmar

föra mig
vart det vill

jag gör det
som känns bra

jag tillåter mig
att leva

fullt ut.




Fri vers av Desire'e
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-23 17:18



Bookmark and Share


  hero40
Vackert om livet och om att leva i nuet. Applåd!
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e