Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du försvann

Du var en dröm
En dröm som var för
bra för att vara sann
Jag hann inte med när allting försvann
Du försvann med drömmen
Säg mig
När kommer du tillbaka igen?




Fri vers av Jo-hanna
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-23 20:56



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna