Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är magisk

Jag blir stum när vi får
ögonkontakt
Språket fastnar i ditt
korta, bruna hår
Läpparna klistrar ihop
sig och kan inte göra
något annat än att
le så fort du pratar
med mig
Man blir nästan allergisk
Men du är ändå
så där magisk




Fri vers av Jo-hanna
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-23 21:34



Bookmark and Share


  flickan i spann
Gillar språket i denna! bra!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna