Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar

Du beter dig som att vi
precis lärt känna varann
Jag saknar dig lite grann
Antar att du inte tålde
att se när tårarna rann
Från att ha sms:at varje
dag till att nästan bli
främlingar åter igen
Vad har du blivit?
Jag vågar inte träffa dig
Fastän vi sågs nyligen




Fri vers av Jo-hanna
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-23 21:41



Bookmark and Share


  peter markurth
du bör våga allt, man har bara ett liv
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna