Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbar Underbarare Underbarast...


Tryggheten har slagit rot

Tryggheten har slagit rot

under mina fötter

tar av mina skor

känner hur grundad

jag är


Tilliten till dig

är total

dina tårar blandas

med mina

i innerlig samklang


Skapar ljuvaste

toner

av lyckorus i

hjärta och själ

ger lust i kropp


Mitt hjärta tillhör

ditt

mina ögon ser

bara dig

min själ är hemma

med din


Tryggheten har slagit rot

under mina fötter...




Fri vers av sulimaa
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-24 02:15



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Sannerligen underbart!
2009-07-25

  Popcorntankar
Så varm och underbar!
2009-07-25

  etthjärtaäralltidrött
underbart!
2009-07-24

  Sturesdotter
Inga stormar lär rubba denna fasta trygghet

vacker och kärleksfull dikt
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa