Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorglig?

sitter ensam hemma en fredagkväll
med glaset fyllt av gyllene vin
skålen full med rödaste jordgubbar

är jag patetisk?

enda sällskap min lilla katt
ingen annan andas samma luft som jag

är jag ensam?

ingen hör min röst om jag talar
ingen ser mig om jag rör mig

är jag sorglig?

eller är jag en kvinna av idag?





Övriga genrer av ramblinroses
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-24 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses