Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om bara lyckan skulle våga leta sin väg hem...


Om

Om


Min blick skulle

möta din

så skulle den hypnotiska känslan

ta över mitt sinne


Om


Jag skulle känna

din beröring mot min hud

så skulle världen upphöra

att rotera


Om


Din röst hittade vägen

till min hörsel

hoppade nog hjärtat

jämfota av lycka


Om


Din sensualism

fann min erotiska sida

då skulle våra själar

stå i brand


Om


Du fann mig

skulle lyckan hittat sitt mål...





Fri vers av sulimaa
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-24 21:05



Bookmark and Share


  peter markurth
detta är skirt, oerhört välgjort
2009-07-26

  Glensan
Puh så vackert skrivet
2009-07-25

  Suzy med punkterna
Längtan.........;=)
2009-07-24

  aol
bara så längtande vackert
2009-07-24

  Yrre VIP
Vacker!!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa