Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Och han var som jag [1.0]

alla de vackert dagdrömda orden,
blickar, rörelser och symfonier,

faller vittrande, vämjeligt tysta mot
en likgiltig mark, grus och asfalt.

utan en dagdröm som yttrar,
samma frågor, ord och rörelser
tillbaks.




Fri vers av David Calvert
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-24 21:16



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker i sin sorglighet.
2010-11-23

    ej medlem längre
Beautiful
2009-08-03

  Yrre VIP
Sorglig men så bra skriven!!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert