Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ord är egentligen bara ord"

Ord är egentligen bara ord,
men vissa kan göra så himla
ont medan andra får en att
känna sig så där härligt glad
så att det spritter i hela kroppen.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-25 10:15



Bookmark and Share


  peter markurth
glad blir man av detta
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin