Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappad dag

Tappa bort en dag idag
leta men kunde inte hitta
den försvann medans jag sov
kolla i kalendern
blad för blad, 17:47.

Vad får tiden att gå?

En fridfull tystnad
sitter här och lyssnar
väntar på de sista slaget
Jag hörde inte när du gick
men jag hör hur tiden går.

Vad händer när tiden sta




Fri vers av Mayflyer
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-26 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer