Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att deklamera sina Fuckoffs är en skyldighet

 

Att deklamera sina Fuckoffs är en skyldighet. Man måste,

kan inte bara stå där med mössan i handen

 

TA EMOT VILKEN SKIT SOM HELST!

 

Man måste,

låta rösten gå ner ett tonläge och lyssna

när man talar om för den

SUCKERN

 

att, det här är fantamej inte okej!

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2009-07-26 19:28



Bookmark and Share


    Nattviol
jepp
tonlägessänkning funkar
i alla väder
(med barn, djur, män)
; ))
2009-07-26

  Hans Christian
Gillas starkt !!!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP