Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Och inget annat fanns)



Du var det första jag visste







och






Du blir det sista




Fri vers av smintellivis
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 02:05



Bookmark and Share


  sulimaa
Vackert och sorgligt på samma gång...trötthetskänsla...
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01