Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så så nära mitt hjärta....


Du är kärleksvacker

Kärleksvackra ord

smekte mitt hjärta

här och nu

i nattens förföriska timmar


Djupnande känslor

bäddar in sig

gör sig hemmastadda

i kroppens alla vrår


Drömmar och längtan

förenade i

underbart vacker

kärlekssymbios...




Fri vers av sulimaa
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-27 02:05



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja detta är lycka på hög nivå min vän! man blir salig av dessa sköna ord .. applåderar
2009-07-28

  Sturesdotter
Tycker speciellt om raden om de inbäddade känslorna...som gör sig hemmastadda
2009-07-27

  Glensan
Åhh denna fina kärlekssymbios
I like I like, du för fram det med
sån fin kärleksanda och känsla
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa