Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvätteriet del 1

Jag blickar tillbaka och minns mina 6 år
Berendsen har satt sina spår
Mycket skratt och några tårar
Härliga vinterdagar och ljusa vårar

Sommarvikariernas ungdoms ljus
mycket rast och mycket bus
mycket kärlek mycket svek
Var allt bara en lek?

Skadade tårfyllda människoblickar
en titt på lakanen och klockan som långsamt tickar
Ibland en vänlig gest
ibland en trevlig fest
annars bara pest

Viskningar och steg som långsamt skyndar framåt
Sätt dig nu, chefen har gått
Lidandet är stort
gjort är ju gjort

Ska du vandra planlöst på helvetets botten
där alla kallar dig för sockertoppen?
År ut och år in
i eländets maskin




Fri vers av Gigi
Läst 395 gånger
Publicerad 2004-06-14 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi