Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en evighet ...




I den mörkaste timmen

det sliter, värker och drar

inom hjärtats dolda djup

ville aldrig släppa hoppet om det eviga, det goda

förbundet instiftat av Gud

ville klara av det, lyckas bli bättre, bli älskad

varje förändring vittnade

blev till besvikelse

förlåtelse, nytt hopp

det sliter, värker och drar i minnen, i tankar

pussel som läggs i mörker

uppenbaras, formas om

i ljuset passar bitarna

ser det jag inte såg

hör det jag inte hörde

förstår det jag inte förstod

kan det jag inte kunde

har det jag inte hade

det sliter, värker och drar inom mig under natten

hans ord ekar, skadar

river upp såren

hindrar läkning

blir döv, vill inte höra

blir sjuk, orkar inte mer

blir stark, tar nya steg

blir modig, står kvar

blir fri, genom att berätta




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 312 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-27 02:08



Bookmark and Share


  MammaMia
Du skriver väldigt starkt o samtidigt befriande..... Du plågas men skriver ändå, så starkt. Jag vet att du har människor som försöker finnas för dig tack o lov!!!! Hoppas du en dag kan bli befriad inifrån o ut, leva o njuta av att leva. Njuta av dig o dina barn, jag önskar dig allt gott. Kram
2009-08-01

  Maria T
Det är bra att du skriver av dig
så mycket som möjligt, men du
behöver också någon att prata
med för att få stöd.
2009-07-29

  Michaela Dutius
ja genom orden befrias du....
undan för undan...när smärtan ges ord bryter det dess udd...
Mycket stark dikt!
2009-07-28

  Grubbelmia
Hade just kopierat följande strof, när jag såg att Bibbi gjort samma sak. Men... den är värd att upprepas - så här kommer den igen:

"blir stark, tar nya steg
blir modig, står kvar
blir fri, genom att berätta"

Håll fast vid detta, Anna. Försök att skriva av dig så ofta du får möjlighet. Gärna några ord varje dag. Det finns helande i skrivandet och berättandet.

Tack och kram.
/Grubbelmia
2009-07-27

  Bibbi VIP
"blir stark, tar nya steg
blir modig, står kvar
blir fri, genom att berätta"

Ta fasta på det min älskade vän.
Står med Dig i detta svåra som inte borde få hända.
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*