Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer ihåg

Jag kommer ihåg den dagen
då allting vändes upp och ner
Den dagen då du började glida
ifrån mig
Oroligheten växte för varje dag
som gick
Dagarna flög förbi och
skuldkänslorna kom
Men precis när dem hade planerat
att ta över
så kom du äntligen tillbaka
En vecka utan dig
är en evighet utan kärlek




Fri vers av Jo-hanna
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna