Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprymd

Upprymdhet inför livet självt
Lycka att få vara en del av allt
Glädje att få andas i livet i dig.
Upptäcker hur gärna jag vill finnas kvar i mig själv
utan dig.
Glädje över tryggheten som min ensamhet inger mig.
Omvälvd av mig själv
Övertygad om min persons storhet och självständighet.
Du får slåss mot mig om du önskar nå ända in
In i det som är Jag.
Här utanför fortsätter min mur fängsla mig
Och allt detta för att du skall bevisa dig vara mig värdig ...
Vem är Du?

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-16 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline