Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer...

Springer fram
ut ur mitt inre
ut från mig,
mitt hjärta
Gestaltas av någon
iklädd skrud
Förvandlas i mig
i mitt inre
när
allt
Förändras.
Springer fram
och tillbaka
och in i mitt inre
Där...
är du.




Fri vers av jacqueline
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-27 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline