Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet fönster

Som att
Öppna ett fönster
och andas in
Luft
ombytbar och ren
eller stänga till
inte låtsas om
Utanförskap
Andas in och hoppas
att han inte förstår
att han inte ser
dörren som står på glänt
Längtan ut
min längtan
att få öppna ett fönster
och andas ut
...att få komma in.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-27 20:38



Bookmark and Share


  Sturesdotter
likt en vilja som är instängd....
väl nedtecknat
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline