Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det omedvetna arbetar kan allt hända.........


Plötsligt en morgon.....


Efter år av
förtäckta känslor

som ingen rådde på
med försvar av
pansar

jag inte ville se
ej heller känna....

Mitt inre var tomt!

denna morgon
så lik alla andra

en svalkande vind
nudda min nyvakna
kind......

ur ett mörker
en natt full av
tvivel

fanns det plötsligt
nya känslor
jag funnit ur
alla djup och
gravar där döden
härskat och beklagat....

I det omedvetnas djup......

Sanningen har öppnat
sina egna fönster

Jag vet nu mera
om mig själv
denna morgon

jag kände närheten
av Gud i denna
stund

som gav mig tillbaka
känslor som legat
begravda

alldeles för länge.




















Fri vers av Karin Rosberg
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-27 21:31



Bookmark and Share


  Glensan
Du skrver med ett lugn
som känns i hela kroppen

Ett flyt i texten som får
den flyta framåt som en
sakta vågbränning

Jätte skönt att läsa
denna text
2009-08-06

  Gunilla VIP
Underbart uppvaknande!
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg