min häst är såld....." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min häst är såld.....


Inuti mig gråter bilden av en dröm

 

jag kan knappt tala om det

för inuti mig gråter bilden av en dröm

den där du var med i

nu är vår tid förbi

endast en katastrof kan ändra på det

 

jag håller tillbaka sorgen

eftersom den övermannar mig

jag känner dig, Prinsessan

jag känner dig

likadan

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 22:42



Bookmark and Share


  peter markurth
oerhört fin
2009-07-28

  peter markurth
oerhört fin
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP