mitt ansikte sköljs av tårar nu...." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt ansikte sköljs av tårar nu....


Min Kära Lilla Häst, Prinsessan

 

hur ska man tänka när en omöjlig

relation till en individ

blir så abrupt avslutad

när marken försvinner under dina fötter

när allt som leder någon annanstans, är det som flyter på

 

när din älskade vän, som gödde din kärlek

som fick ditt hjärta att växa likt ogräs

som du älskade

måste skiljas ifrån dig

 

när min vän var min familj och mitt barn

min kärlek i verkliga livet

måste vara hos någon annan

istället för hos mig

 

då klandrar jag mig själv

fast jag vet att jag gjorde mitt bästa

för att vi två skulle vara tillsammans

och det funkade ej

det funkade ej

 

min häst, min Prinsessa

du är mitt hjärta

kärleken i mitt hjärta

genom tider

 

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-28 23:11



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
Vet hur det känns!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP