Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sorterar mina intryck

Förvirrad

mina sinnen
är oklara

jag har sovit
ganska tungt

drömmarna
har varit
intensiva

jag sorterar
mina intryck

känner tyngden
av det tjocka täcket
mot min kropp

ligger kvar
ännu en stund

jag tackar
stilla

för denna
dag

som ligger
framför mig.




Fri vers av Desire'e
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e