Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små pärledroppar

....Av skimmrande smultronhjärtan
På ett grässtrå vill jag ge dej


Till dej min kärlek
När jag vilar på ditt bröst


När jag ger dej min kärlek
Och vi andas i varann


Vill jag andas ut i dej
När du andas in mej


Vi får vänta in nattens längtan
Medans små pärledroppar av ömhet
Sjunger vår nakna frihetssång.




Fri vers av Danne
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-29 18:39



Bookmark and Share


  Jaseph
Riktigt vacker kärlekspoesi!
2009-08-12

  * Ammi *
så vackert!
ömhetens pärlor
2009-07-29

  Junitvillingen
Riktigt vacker poesi - mjukt, känslofyllt, sinnligt:-))
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill