Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Drömprins

Jag tycker om
att drömma med dig
Jag tycker om drömmarna
som vi skapar tillsammans

Jag tycker om  
när våra hjärnor
inspirerar varandra
när ingenting verkar omöjligt

Vi gör en nymålad dröm
varjde dag om vi vill
vi berättar en saga som
inte är en saga
varje dag när vi vill

Livet ligger framför oss
med outömliga möjligheter
våra hjärnor leker och målar
och vi gläds åt tanken
att få göra det till en dröm

Vi tror på sagor
Du och jag
leker och målar

Jag tycker om
när våra drömmar får leva en stund
när de blir som stjärnor på vår himmel
lyser upp och blinkar lockande

Och jag tycker om
att ingen av dem släcks
att de får blinka
ända tills de är nöjda

Jag tycker om
när vi stannar
i drömmen en stund
när vi väljer och vrakar
bland våra drömmar

Och
jag tycker om när vi
gör dem levande
På riktigt

 




Fri vers av leelee
Läst 263 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-07-29 21:44



Bookmark and Share


  SilverAngel
Riktigt vackert skrivet..
2009-08-30

  Cosmic Johanna
Den sista stråfen toppar alla drömmar och det vackra är att du har någon vid din sida att förverkliga dem med,

dikten är hoppfull och vacker,

tack!
2009-08-01

  Miss Mod
Applåderar stort.
2009-07-30

  Epione VIP
Tänk att få dela drömmar med någon så här.
Du beskriver en härlig respekt och kärlek i en relation.
Det är ok att du tänker så men jag tänker så här.
Vi målar gemensamma drömmar.
love it..
har han en bror??:)din diktdröm.
2009-07-29

    Bodil Sandberg
o så härlig lycklig poesi ..om drömprinsen..(tvillingsjälen)
sannerligen skönt att drömma så med någon.. känna närhet till och gemenskap med..
underbart vackert och känslofullt och varmt skrivet!!
2009-07-29

    ej medlem längre
Här ger du ordet "drömprins" en dubbel innebörd. Det låter som om ni har en drömtillvaro tillsammans. Texten känns så ljus och positiv. Med framtidstro och lekfull gemenskap. Med stimulerande projekt... En text som gör läsaren glad
2009-07-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Drömma
allt glömma
i drömvärld vara
spara det sköna, fara
dit tanken vill, precis så i
det glada goda livet
så skall det gå till!
Brava! Bravo!
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

leelee