Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen känns varm när hon lägger handflatan på

 

Ett tveeggat redtree flyr i natt

skuggor faller bakom, låren dallrar när

hon springer

Pulsen yr, flyr

hals över huvud till sitt rum

i det  stora trädet

 

Där högt upp, finns en stege till

toppen hon går upp

Månen känns varm när hon lägger handflatan på

vinglar lite och går ner

 

Jag tänker bosätta mig där, säger hon

med bestämd och klar röst

Tar ut en sång, klirrar ett glas vin

rusar lyckan som kommer

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-30 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP