Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~~~~~~Natttjärnskärlek~~~~~~~

~

jag tänker ta mig dikt  natt när som myggorna sover

bomlös sandväg leder in mot sten och grus till vattnet

badas av snok och skräddare min tjärn, vattnas med hallonsmak

jag lyfter lätt på mitt ben min fot nuddar ditt lår, och du ber

svartultramarine överskymmer huvudena på oss

bleka i månens gula sken försvinner molnens skratt

tingel från spelet gastar som spelar döden som ler

munnen din ljuv och mjuk och söt som bär

dina blå ögon

~




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-30 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP