Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brottet

Ett brott har begåtts
mellan dig och en främling
som passerade
funderade över era gemensamma
vänskapsband.
Ingen såg
ni hörde inte den annalkande stormen
där ni tjuvade stunden i natten
Ingen hörde viskningarna
susningarna
som yttrades när förstulna möten
inlagda
ihoptvinnade till ett
blev ni och vi
ett minne blott.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-07-30 20:17



Bookmark and Share


  frantic
varje ord
varje rad
bär..
är självbärande

och spännande
man undrar..
vad
vem
och varför minnen
blott
och stormen..
vad hände..?

starkt och
suggestivt!
2009-12-18

  Bjarne Nordbö
Så iskallt konstaterande att det hela blev mkt. god läsning. Snyggt jobbat.
2009-08-21

  Ordregnspoeten
Bra skrivet om detta problem som ger upphov till så mycken poesi. Utan alla dessa avbrott och uppbrott blev inte mycket skrivet. Du gör det alldeles speciellt bra tycker jag.
2009-08-03

  Alexander Jensen
Jag gillar hur du skriver den, man får känslan i språket!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline VIP