Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tu

Jag läste din bikt
förlåt jag menar bok
den var bra den var rak
inte krokig rakt på sak

Men den var ej om mig
den handlade mest om dig
dina frågor och så
det som bäst faller på

fastän djupet i sig
var en smula ståhej
om din kärlek och maka
det kan man inte försaka

det förstår jag så väl
och allt annat som hänt
i din ungdom och framtid
säger mig endast vår samtid

jag förstår vad som hänt
jag förstår detta skämt
om att känna sig som ett
när det var just de tu




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-30 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna