Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha ett värdefullt och rikt kiv

Ensam

när är
jag det

är
det

när jag är
fysiskt ensam

behöver jag
bekräftelse

speglingar

från andra
människor

för att anses
ha ett
rikt liv

eller

är jag som
mest ensam

bland en grupp
av människor

att ha ett
värdefullt och
rikt liv

hur definierar
jag det

hur ser jag
på livet

som finns i
mitt liv

och

andras
liv

vad

är det mest
värdefulla

i en
människas

liv.




Fri vers av Desire'e
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-30 21:23



Bookmark and Share


  Water VIP
Bekräftelse är lika viktigt som att vattna blommor.
Kommer att tänka på ett citat när jag läser detta:
""Bedöm inte varje enskild dag enligt den skörd du skördar,
utan utifrån de frön du planterar."
- Robert Louis Stevenson-
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e