Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker

Jag försöker vara
den dära perfekta flickan
som vill ha en plats i
ditt liv
Jag försöker göra
dig glad
Men du märker ingenting
av det jag gör
Kämpaglöden var en gång
stark
Du stöter bort mig
Fast ändå säger du
att du saknar mig




Fri vers av Jo-hanna
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna