Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

En flicka mitt i världen står
med sitt svarta, långa hår
och fullt med blödande sår
Hon är ensam
Ja, ensam är hon
I hennes ögon är en hemlighet
gömd och ingen har lyckats
få fram svaret
Hennes läppar är
som fastklistrade
Hon vågar inte ge ifrån sig
ett endaste litet ljud

Blodet bränner
Den plågsamma smärtan som
ingen annan känner




Fri vers av Jo-hanna
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna