Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly away

Fly away from your pain with your striped wings
Fly away to your paradise
Find love
Find everything that you have
dream about
Fly
Fly away
Don't turn around
Just... fly




Fri vers av Jo-hanna
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna